utorak, 30. lipnja 2015.

UPOZNAJTE ME! #newbeautyblogger

BOOK svima!

Evo ga! Konačno sam i ja odlučila zaroniti u svijet bloggera koji je u proteklih par godina sve veći i veći.
Već duže vrijeme razmišljam o pokretanju svojeg vlastitog bloga. Pošto je veći dio moje dnevne rutine čitanje beauty, fashion i lifestyle blogova i gledanje isto takvih videa na YouTube-u rekla sam sama sebi da bi mogla i ja početi drugima iznositi svoja mišljenja i dijeliti svoja iskustva. Iz mjeseca u mjesec kažem na početku sljedećeg mjeseca počinjem i uvijek ista priča, nađem sto razloga zašto to odgoditi za sljedeći mjesec. Ali eto rekla sam dosta i odlučila prijeći sa riječi na dijela!

Dosta uvodnih riječi, ajmo sada malo o meni. :)

Tko sam ja?
Moje ime je Tena. Imam 21 godinu i studentica sam treće godine poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Šminka, kozmetika, moda, beauty blogovi i YouTube videi su stvari koje su me u posljednje tri godine ozbiljno počele zanimati. Nema dana kada ne čitam recenziju nekog proizvoda, provjerim nove postove na omiljenim blogovima i pogledam sve nove objavljene videe na YouTube kanalima na koje sam pretplaćena. Obožavam se šminkati, isprobavati nove proizvode, fotografirati svoje modne i make up kombinacije stoga smatram da je to odličan recept za novu beauty, fashion i lifestyle bloggericu. Moja druga velika ljubav je glazba. Bavim se pjevanjem od svoje šeste godine.

Što ćete čitati na mojem blogu?
Sigurna sam u kojem smjeru želim da moj blog ide. To su definitivno make up, fashion i lifestyle. Planiram pisati svoja mišljenja o proizvodima koje koristim znači recenzije, podijeliti sa vama trenutne favorite i nefavorite, možda staviti koji put post o nekoj modnoj kombinaciji koja me oduševila ili ću pisati o nekom zanimljivom događaju u svom životu... Ukratko dati ću vam da zavirite u moj privatni život.U planu mi je i pokretanje YouTube kanala ali mislim da će to malo pričekati. Imam jako puno ideja, ali idemo korak po korak i vidjeti gdje ćemo završiti. :) 

Zašto BeautyAntena?

Najteža stvar mi je bila smisliti ime bloga. Još uvijek imam u mobitelu desetak imena o kojima sam razmišljala. Imala sam jedno koje mi je bilo favorit, već sam napravila blog i onda vidjela da blog sa takvim imenom već postoji i morala sve ispočetka. Htjela sam da bude nešto po čemu će se znati da sam to ja. Pošto je moje ime Tena, dok sam bila mlađa uvijek su me zvali antena, pogotovo otkada se u Zagrebu pojavio radio Antena Zagreb. I tako mi je jedan dan sinulo da bi mogla biti Beauty Antena pošto je beauty područje koje me najviše zanima, provjerila sam da li to ime već postoji, na moju sreću bilo je slobodno tako da eto sada imamo novu antenu u svijetu bloggera.

Stoga, priključite se na moju Beauty Antenu i čitajmo se zajedno!

Pusa,
          Tena ♡♡♡Nema komentara:

Objavi komentar