srijeda, 1. srpnja 2015.

JUNE FAVORITES! #favoriti

BOOK svima!

U prošlom postu sam se predstavila a sad je došao red na moj prvi pravi beauty post. Jako sam uzbuđena. A kako bolje započeti svoj blog na početku mjeseca nego sa favoritima iz mjeseca koji je iza nas.

U lipnju sam isprobala dosta novih proizvoda koji su me oduševili i koje sam koristila na dnevnoj bazi.



#1     Batiste Dry Shampoo
Ovaj proizvod je valjda iz mjeseca u mjesec u favoritima svih blogerica. Sasvim opravdano, stvarno je odličan. Ja koristim ovaj rozi  Floral&Flirty blush i on mi je najdraži zasad. Isprobala sam još onaj ljubičasti za volumen ali on mi nikako ne odgovara. Želim još isprobati ostale ali uvijek kada idem u kupovinu ovog suhog šampona svi ostali su rasprodani. Ovaj proizvod obično koristim drugi ili treći dan nakon što operem kosu da ju osvježim i obično je nakon toga svežem u visoki rep. Ima lijepi i svjež miris. Možete ga pronaći u Bipi i Dm-u i ja sam ga uhvatila na sniženju za nekih 25 kuna.






#2 Ruževi za usne

Ruževi su moja velika opsesija u zadnje vrijeme. Ne izlazim iz nitijedne drogerije bez da kupim barem jedan za svoju kolekciju. Ovaj mjesec sam najviše koristila ova tri ruža.
Prvi je Essence dugotrajan ruž za usne u nijansi 07 Natural Beauty. Ovo je neka nude/boja mesa nijansa i odlična je za svaki dan. Kada želim svojim usnama dodati malo boje koja izgleda prirodno uvijek posegnem za ovom nijansom. Ruž dugo izdrži na usnama, ne isušuje ih te dolazi u ovom lijepom crnom pakiranju koje je dosta kvalitetno.

Drugi ruž koji me oduševio je Beauty UK matte lipstick u nijansi Cupcake. Ova predivna roza nijansa idealna je za ljeto i kako naziv nijanse kaže baš podsjeća na cupcakes. :) Beauty UK ruževi zapakirani su u foliju i na vrhu imaju prozirni poklopac tako da možete točno vidjeti kako izgleda nijansa. Ruževi imaju miris mentola i kada ih nanesete osjeća se lagana svježina na usnicama. Pigmentiranost i postojanost je odlična.

I treći proizvod za usne koji sam najviše koristila proteklog mjeseca je H&M-ov Lip Pen u nijansi Nude whisper. Ovo sam uhvatila na sniženju za deset kuna. Odlična nude nijansa za svaki dan, ostavlja blagi sjaj na usnama i ne isušuje usne. Žao mi je samo što nisam uzela još nekoliko nijansi.





#3 MakeUp Brushes
Trebale su mi podhitno nove četkice za nanošenje tekućeg pudera pošto si mi na najdražoj Essence četkici iz limitirane kolekcije počele padati dlačice. Dugo sam gledala i čitala recenzije za ove četkice i iskreno bilo me strah naručivati bilo kakve četkice s Ebaya pošto sa zadnjima nisam imala dobra iskustva ali eto ipak sam opet naručila. Ove četkice dolaze u paketu od 5 četkica za lice i koštaju oko 8 dolara. Izdvojila sam ove dvije jer njih najviše koristim. Odlične su kvalitete, mekane i nakon već podosta pranja nije ispala nitijedna dlačica. Odlično nanose tekući puder a i estetski su jako lijepe. Stvarno preporučujem svima.





#4  Nakit i lak za nokte
Još jedna stvar koju sam naručila sa Ebaya je ova prekrasnaaa ogrlica. Često naručujem nakit sa Ebaya i imam doma prilično veliku kolekciju, prođem puno jeftinije jedina mana je što moraš malo duže čekati da to stigne ali kada stigne shvatim da se čekanje isplatilo. Ovu ogrlicu sam platila oko 3 dolara i otkada je stigla ne skidam je.
Lak za nokte koji sam najviše koristila ovaj mjesec je H&M-ov Nail Polish u nijansi Pink Macaroon. Njega sam isto uhvatila na sniženju za 10 kuna, dugotrajan je predivna boja i stvarno je obožavam nositi.



#5 Face Products
U najdražim proizvodima za lice nalaze se tri proizvoda od L´Oreala.
Najdraži puder mi je već mjesecima Infalible stay fresh foundation. Ovaj puder ima srednje do jaku prekrivnu moć, izdrži mi cijeli dan na licu, lako se nanosi i stvarno sam zadovoljna sa njime. Ja koristim nijansu 200 Golden Sand. Nisam sigurna da li ću ga koristiti kada temperature još više porastu ali zasada je u mojoj dnevnoj rutini.

Najdražu mi Garnier micelarnu vodu ovaj mjesec je zamijenila  L´Orealova Skin Perfection micelarna voda. Stvarno je odlična, skine mi apsolutno svu šminku i ostavlja svjež osjećaj na licu. Sigurno ću je kupiti ponovno.

I treći proizvod za lice koji je moj favorit je Glam Bronze bronzer. Stvarno odličan bronzer, ima u sebi i highlighter i rumenilo. Ja obično koristim sve tri boje odjednom i to nanesem na obraze. Moja nijansa je nijansa za brinete pošto sam ga kupila još dok sam imala smeđu boju kose, ali odgovara mi i na plavoj kosi.


#6 Eye products

Protekli mjesec sam na očima uglavnom nosila kombinaciju ova tri proizvoda.
 Za Essence I love nude sjenila za oči svi znaju, tako se i meni ovo sjenilo potkralo u favorite. Moja najdraža nijansa je 03 Creme Brulee i nanosim ga na cijeli kapak a u zadnje vrijeme ga koristim i kao higlighter. Super je pigmentirano,postojano i ne trusi se.

Eveline Celebrities Eyeliner je odavno hvaljen tuš za oči. Oduvijek sam bila fan samo tuševa u olovci, ali sam se odlučila da isprobam nešto novo i pošto je ovaj hvaljen morala sam ga kupiti. Nisam se razočarala. Odlična pigmentiranost, preciznost i postojanost su glavne odlike ovog tuša. Jednostavo ga obožavam i mislim da će dugo biti u mojim favoritima.

Još jedan Essence proizvod koji obožavam je Lash Princess maskara. Iskreno, u početku mi se ova maskara nije svidjela, i nakon prvog puta što sam je isprobala odmah sam je spremila u ladicu i nisam je koristila. Ali nakon nekog vremena sam opet naišla na nju i odlučila joj dati drugu šansu. I ona je tu drugu šansu iskoristila! Produžuje mi trepavice, daje im volumen i odlično ih oboji. Izgleda potpuno prirodno na očima i volim je koristiti svaki dan.






#7 Tenisice

Ove ljepotice sam kupila prije  par mjeseci u trgovini Crop u Arena centru. Trebala sam neke tenisice za teretanu i općenito rekreaciju,a nisam željela dati neki preveliki novac za njih. Tada sam naišla na ove tenisice koje su me na prvu oduševile, nisam ih kupila odmah i dva dana sam razmišljala o njima pa sam se morala vratiti po njih. Koštale su 269,99 kn.





#8 Sunglasses 

Vrijeme je stvoreno za sunčane naočale. Uvijek imam problema sa potragom za sunčanim naočalama jer mi ne pristaju baš svake. Ove sam našla u Importane centru i odmah sam znala da su to one prave. Nosim ih stalnooo i odlično mi pristaju. Platila sam ih oko 70 kuna.



#9 Fashion items

I za kraj sam ostavila favorite nad favoritima. Obožavam modu i šoping i stalno nešto kupujem. Ovu torbu s resicama iz H&M-a ima cijeli grad, znam, ali kad je jednostavno preeekrasna i praktična i stane mali milijon stvari u nju. Proteklog mjeseca nosila sam je svaki svaki dan na svakakve kombinacije i ne odvajam se od nje.
Druga najdraža fashion stvar je ovaj kimono, festival inspired. Ima predivan cvjetni uzorak i resice na kraju. Kupila sam ga prvenstveno za festivale u srpnju ali nisam mogla izdržati pa sam ga nosila i u dnevnim kombinacijama. Kupila sam ga u C&A na sniženju za 69,99! Pravi ulov, zar ne? 





I to bi bilo to!!
Nadam se da su vam se svidjeli moji favoriti i moj prvi post!

Koji su proizvodi vas oduševili u lipnju? :)

P.S. Planiram poraditi na dizajnu bloga, ali još sam nova pa otkrivam kako što kuda i kada:)

Pusa,
      Tena♡♡♡

Broj komentara: 8:

  1. Super mi je kimono bas cu otic do C&A ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa! Ima takav isti u crnoj boji :)
      Btw hvalaaa na prvom komentaru na mom blogu, preuzbuđena samm :)))

      Izbriši
    2. hehehe, ma nema na cemu :*

      Izbriši
  2. H&M-ov Lip Pen sam gledala neko vrijeme u identičnoj nijansi i na kraju ga nisam uzela. :D Sad mi je žao :)

    Želim ti puno uspjeha sa blogom! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! :) Sigurna sam da ce na jesen vratiti ovu nude nijansu u kolekciju ako vec nisu :)) :*

      Izbriši
  3. Dobrodošla draga :))) Blog ti je jako lijep. Favoriti su mi super, a pogotovo mi se sviđaju tenisice :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Tenisice su divne! Naravno essence long lasting ruzevi su cista klasika! :D

    OdgovoriIzbriši